20:08
ПРИВІТАННЯ ІЗ ДНЕМ СТУДЕНТА!
ПОЗДОРОВЛЕННЯ_ФОТО
17 Листопада - Міжнародний День Студента
ШАНОВНЕ СТУДЕНТСТВО! ЩИРО ВІТАЮ ВАС ІЗ СВЯТОМ -  МІЖНАРОДНИМ ДНЕМ СТУДЕНТА!!!
Це свято зближує та об'єднує молодих людей усього світу, бо це, насамперед, день студентської солідарності, що не має меж та кордонів.

Студенти завжди були найбільш волелюбною, незалежною та вільнодумною складовою суспільства, й ідея власного свята завжди заряджала та хвилювала молоді душі.

Ідея створення міжнародного об'єднання студентської молоді зародилася в Європі наприкінці XIX століття. У 1893 році в Женеві було скликано Міжнародний конгрес студентів-соціалістів, який прийняв рішення про встановлення та розвиток зв'язків між студентами різних країн. Істотний вплив на розвиток студентського руху вчинили трагічні події осені 1939 року в Чехословаччині. Тоді 17 листопада тисячі студентів міста Праги та їхні викладачі заповнили вулиці міста, протестуючи проти гітлерівської окупації, але зазнали арешту німецько-фашистською владою й були розстріляні чи відправлені в концтабори. На світлу пам’ять загиблої молоді Чехословаччини в Лондоні  день 17 листопада1941 році  було визнано Міжнародним днем студентів. 

Сьогодні День студента є символічним об'єднанням студентів усіх факультетів й усіх навчальних закладів. Студенти в цей День традиційно веселяться на повну силу, забувши про майбутню сесію та "хвости". Без уваги не залишаються ні клуби, ні дискотеки, ні навіть зібрання в гуртожитку.

В цей день бажаю студентам здоров'я і бадьорості, щастя й успіхів у всіх починаннях!

З повагою, Наталія Валеріївна.

Переглядів: 831 | Додав: Bahmat | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]