19:05
ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ ВЧИТЕЛЯ

Шановні працівники освіти, колеги, майбутні вчителі!
Муниципальное бюджетное образовательное учреждение "Средняя общеобразовательная школа 3 п г. т. Кукмор"

Щиро вітаю Вас, хто засіваєнасіння добра і знань, щедроти і надій, із прекрасним осіннім святом – Днем працівника освіти!
Як багряна осінь обдаровує своїми багатствами, так і педагоги дають учням (студентам) неоціненні скарби людських якостей, які є такими важливими в житті кожної людини.
Педагогічна праця – це запорука духовно-морального та інтелектуального зростання молодого покоління. Дбайливим і трепетним ставленням до учнів (студентів) Вчитель загартовуєте в них справжню людину. Сумлінно виконуючи всій професійний обов’язок, вчить молодь пізнавати й опановувати нове і пам’ятати про свій рід.

Невтомною працею свого розуму і серця педагоги створюють надійне підгунтя для духовного, соціального та культурного особистісного розвитку .

Спільними зусиллями всіх працівників освітньої сфери – вчителів, вихователів, викладачів – ми в повній мірі зможемо реалізувати головну мету – забезпечити доступну та якісну освіти кожному громадянину України, створити належні умови для самореалізації особистості.

ВІТАЮ!!!

Переглядів: 436 | Додав: Bahmat | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]